top of page

Classes i programes a mida

Classes introductories

Pels més petits -P4 i P5- tenim classes col·lectives de Sensibilització musical, on aprenem la base del llenguatge musical. Mitjançant el joc, el cant i les cançons populars, així com un tastasons, on els alumnes poden provar diferents instruments, comencen a descobrir el genial món de la música. També disposem de classes instrumentals individuals per a alumnes a partir de P5.

Classes individuals

Si vols aprendre un instrument de manera personal i individualitzada aquesta és la teva Escola. Podràs donar classes de mitja a una hora i escollir l'instrument que més t'agradi a un ventall de possibilitats que oferim: Piano, violí, violoncel, guitarra clàssica i elèctrica, percussió, flauta travessera i dolça i saxòfon. Escull el teu preferit i si no el tenim digan's-ho!

Classes teòriques en grup

Per tal de poder avançar el màxim possible, oferim formació teòrica per a totes les edats. Tenim grups de llenguatge musical de tots els nivells on treballem en grup de la forma més amena el funcionament d'una partitura, com llegir-la i interpretar-la, escoltar i identificar instruments, realitzar exercicis rítmics amb percussió corporal i instruments diversos, i molt més. Vine i descobreix-ho!

Agrupacions instrumentals

Fer música en conjunt és sempre gratificant. S'aprèn a treballar en equip, a portar la pulsació i seguir el ritme; es gaudeix del so que aporta el grup, es passa menys vergonya, i així, una llarga llista de beneficis. A la nostra Escola disposem d'una orquestra de cambra de 20-30 membres amb diferents especialitats instrumentals, una orquestra de guitarres on interpretem músiques actuals i populars, i una diversitat de combos amb bateria, guitarra elèctrica, etc. T'esperem per gaudir junts!

bottom of page