top of page

  Instruments  

Perquè tocar un instrument és comunicar-se amb altres sense paraules.

Tant si ja toques un instrument o no l'has tocat mai, vine a estudiar i a gaudir amb nosaltres. T'oferim una atenció totalment personalitzada: accés a partitures i obres que t'agradin, desenvolupar allò que s'et dona tant bé i millorar el que et costa més, etc. Vine i consulta'ns. 

 

Guitarra clàssica i elèctrica

Instrument de corda polsada, popular al nostre país en la seva versió clàssica i tradicional, admirada per autòctons i estrangers, la guitarra és un instrument que deixa encantats als qui l'escolten. De la mateixa manera, quin grup de música actual no disposa d'un solo emblemàtic de guitarra elèctrica? Vine i descobreix aquest instrument amb nosaltres!

Violí

Aquest instrument de corda fregada és conegut a tota la història de la música així com en l'actualitat gràcies a grans violinistes però també pel seu so brillant i intens, i la seva veu malenconiosa. Des de música popular, clàssica, folklòrica i romàntica, fins a la música simfònica de les grans orquestres. Gaudeix coneixent-lo a la teva mida!

Percussió

Existeix un gran món de possibilitats oferit per aquesta família instrumental. Actualment i de forma més popular, la bateria forma part de grups i agrupacions pop, rock i més, i és un gran atractiu per a aquells amants del ritme. Sent la pulsació amb nosaltres!

Piano

Instrument de tecla i corda percudida, que va ser una innovació a la seva època per la seva possibilitat de realitzar dinàmiques i matisos com cap altre. El seu so ja ha captivat a milions de persones a reu del món, i és, gairebé l'instrument més conegut i interpretat. Si vols descobrir al pianista que portes dins, no ho dubtis, compta amb nosaltres!

Violoncel

Diuen que és l'instrument que més s'apropa a la veu humana, per aquest motiu no és d'estranyar que arribi al cor de forma especial. Instrument de la família de la corda fregada, conegut i estimat per compositors de la Història de la música i de les Bandes Sonores més emocionants enl'actualitat. Deixa't portar per les seves notes i el seu càlid so!

Saxòfon

Molt popular a la música Jazz i a les seves variants, especialment a l'Smooth Jazz, aquest instrument de vent metall no sols et fa vibrar a tu sinó a tots els que t'envolten. Atreveix-te a conèixer-lo i segur que et fascina!

Flauta travessera i dolça

Encara que la flauta dolça és un instrument molt interpretat a les escoles, queda molt per descobrir del seu so i possibilitats. De la mateixa manera, la seva familiar, la flauta travessera és un instrument de vent fusta que captiva als oients amb la seva dolçor i tendresa. Consulta'ns i diga'ns amb quina et quedes!

canto_microfono.jpg

Cant solista i Cant coral

Sabem que l'instrument que tots tenim i que està a l'abast de tot ésser humà és la veu. Cantar és natural i gairebé una manera d'expressar tot allò que tenim dins, siguem o no conscients. Aprendre a col·locar la veu, controlar l'aire, desenvolupar l'oïda i afinar com cal són alguns dels objectius que treballarem per a assolir si és el teu desig gaudir cantant. Et convidem a fer-ho!

bottom of page